Porți secționale Cahul

Atunci când alegeți porți secționale în Cahul, ar trebui să acordați atenție materialelor din care sunt realizate segmentele individuale. O poarta sectionala de garaj tipică este o structură metalică acoperită cu furnir. Stratul exterior nu joacă doar un rol estetic, ci și protejează metalul de umiditate și, în consecință, de coroziune. Stratul exterior trebuie să fie rezistent la deteriorări mecanice și la condițiile meteorologice la care va fi expus în fiecare zi.

Unele uși secționale sunt umplute cu spumă poliuretanică, care creează un strat de izolație termică. Acest lucru este deosebit de important atunci când garajul este conectat la casă. Ușile izolate termic sunt de obicei sigilate în jurul perimetrului și între secțiuni. Dacă o ușă va fi o termoizolație eficientă este indicat de coeficientul de transfer termic, care în cazul ușilor cu o bună izolare termică este de aproximativ 0,33 – 0,5 W/m2 pentru segmentele individuale.

Cu cât coeficientul de transfer de căldură este mai mic, cu atât mai bine. Spre deosebire de furnir, spuma poliuretanică este mai dura și creează un miez rezistent la deformare. Structura ușii din acest material are și o bună izolare fonică.

În prezent, ușile secționale pot fi echipate cu caracteristici suplimentare care facilitează utilizarea acestor structuri. Ca exemplu:

– conduce cu funcție de inchidere automată

– fotocelule

– Lumini cu leduri

– blocarea deschiderii accidentale

– reglare lină a presiunii

– capacitatea de a controla poarta folosind o aplicație instalată pe un smartphone

– deschiderea de sus a porții pentru ventilatie

Unele funcții suplimentare afectează nu numai confortul utilizării porții, ci și siguranța utilizatorilor.

Un exemplu de astfel de funcție este un dispozitiv de siguranță cu două fețe la rupere de arc. Sistemul de radio comanda trebuie să aibă și protecții corespunzătoare. Unii producători folosesc tehnologia de criptare pe 128 de biți utilizată în banca electronică, care garantează protecția semnalului transmis împotriva copierii.

Atunci când cumpărați uși secționale, ar trebui să acordați atenție nu numai dimensiunilor (dacă sunt potrivite pentru un anumit garaj), ci și înălțimii minime a buiandrugului și lățimii minime a stâlpilor. În plus, atunci când alegeți porți fără unitate (deschise și închise manual), ar trebui să acordați atenție dacă designul lor vă permite să instalați o unitate în viitor, dacă este necesar.

Profită de serviciile noastre și te vom ajuta să alegi porțile secționale de care ai nevoie pentru cazul tău particular.