Mobila la comanda, usi sectionale, rulouri si repararea acestora...

Mobila la comanda in Cahul

VladanaMob – mobila la comanda în Cahul, suntem pe piața de mai bine de 10 ani, ne-am preluat și ne menținem stabil poziția în rândul liderilor în acest domeniu. Avem la dispoziție ateliere de producție dotate cu echipamente inovatoare, ceea ce ne permite să producem mobilier perfect la comandă pentru clienții noștri.

Am acumulat o vastă experiență în proiectarea și producția de mobilier. Ceea ce deosebește mobilierul nostru de alții este: design atent, calitate excelentă a construcției și un preț scăzut, accesibil, deoarece mobila este de la producător. Obțineți calitate europeană la cele mai bune prețuri!

Dezvoltăm design și producție de mobilier la comandă în funcție de dimensiunile individuale ale clientului pentru orice cameră dintr-o clădire rezidențială: bucătărie, baie, living, creșă. Serviciile sunt folosite și de proprietarii de magazine, birouri, saloane de infrumusetare, diverse instituții etc.

Citiți mai mult

Ieși în evidență față de concurenți

Avantaje

Datorită unei abordări profesionale și responsabile a muncii, clienții noștri știu întotdeauna la ce să se aștepte și revin la noi cu noi comenzi.
 • Преимущество 1
  Personal profesionist cu o vastă experiență
 • Преимущество 2
  Performanță de înaltă calitate a tuturor lucrărilor și o garanție a rezultatelor
 • Преимущество 3
  Utilizarea tehnologiilor și echipamentelor moderne în muncă
 • Преимущество 4
  Preturi accesibile pentru bunuri si servicii, sistem flexibil de reduceri

Despre compania noastra in cifre

0
+
proiecte finalizate
0
+
clienți mulțumiți
0
+
scrisori de recomandare

Întrebări frecvente sau doar

F.A.Q.

Clienții noștri au adesea întrebări despre diferitele nuanțe ale muncii noastre. Mai jos am încercat să răspundem la cele mai frecvente întrebări. Și treptat vom completa această secțiune.

Oferiți garanții pentru munca dvs.?

Desigur, oferim o garanție pentru toată munca noastră, precum și pentru echipamente și mecanisme. Dacă aveți probleme, vă rugăm să ne contactați și le vom rezolva cât mai curând posibil.

Cât timp durează realizarea mobilierului la comandă?

Totul este individual și depinde de proiect și de cantitatea de muncă. De obicei, este nevoie de una până la trei săptămâni pentru ca un proiect mediu să fie aprobat.

Nu ați găsit ceea ce căutați? Nu este o problema, scrie-ne si iti vom raspunde la orice intrebare si in cel mai scurt timp!

Cel mai interesant și

Articole utile

În secțiunea articole veți găsi o mulțime de informații utile pe subiecte conexe activităților noastre. Doar sfaturi utile și valoroase de la profesioniști!
 • Fiabilitatea și calitatea mobilierului din PAL

  PAL – astfel de placă este produsă din deșeurile industriei de prelucrare a lemnului prin colectarea și presarea suplimentară a așchiilor cu adăugarea de rășină și diferiți adezivi. Astăzi, PAL este un material de construcție foarte comun. Un număr mare de modele diferite de mobilier din lemn este creat numai din PAL. În plus, PAL este un material ieftin și, de asemenea, foarte durabil și fiabil, ceea ce nu se poate spune despre alt material lemnos.

Aveti vreo intrebare? Întrebați-i acum apelând la 079 171 818 sau folosind formularul de feedback

Scrieți-ne
Lasă o cerere