Ferestre și uși Cahul

Printre altele, firma noastra ofera servicii de producție și montaj de ferestre si usi din plastic in Cahul. Compania noastra a fost infiintata in 2003. Sarcina noastră a fost să creăm o companie care să poată furniza servicii populației la un preț accesibil și de înaltă calitate. Prin urmare, ne-am creat imediat propriul atelier de producție și am obținut parteneri de încredere. Datorită producției noastre, putem reduce semnificativ prețul ferestrelor și ușilor din plastic pentru clienții noștri. Atelierul nostru de producție este capabil să onoreze un număr suficient de comenzi, respectăm întotdeauna termenul limită și nu ne ținem clienții să aștepte mult timp.

Pentru a nu ne lăuda, vom da pur și simplu cifrele. Până în prezent, numărul de ferestre din plastic pe care le-am instalat este de peste 5.000. Iar numărul cererilor de garanție pentru reparații este de doar 30. Prin urmare, vă garantăm calitatea produselor noastre.

Furnizorii noștri sunt companii binecunoscute și dovedite. Ne furnizează profile de calitate pentru ferestre și uși. Cooperarea pe termen lung ne permite să primim materialele necesare într-un timp scurt.

Produsele noastre sunt destul de diverse. Va satisface chiar și cel mai capricios client în ceea ce privește calitatea și prețul.

De aceea ferestrele și ușile noastre sunt mai bune decât altele

• Materialele noastre, care sunt folosite pentru construcția ferestrelor din plastic, sunt realizate din profile PVC de înaltă calitate. Putem confirma calitatea materialelor cu certificate de calitate furnizate de partenerii noștri. Se oferă certificate pentru feronerie, geamuri termopan, plase și altele.

• Atelierul nostru de producție este dotat cu cele mai moderne echipamente, ceea ce ne permite să producem ferestre din plastic rapid și eficient.

• Livrare la timp și instalare rapidă. Nu vom livra multe probleme de instalare clienților. Facem totul rapid, eficient, profesional.

Ferestrele si usile la comanda din Cahul e o asamblare de calitate superioară si montaj profesional, comandati doar de la noi. Compania noastră vă va ajuta să vă faceți viața confortabilă.